Verpleegkundige
Competent en bekwaam aan de slag

Bedrijfsopleidingen zorg

Het zorgwerkveld is continue onderhevig aan veranderende hulpvragen. De zorg vraagt nogal wat van uw medewerkers: steeds hogere kwaliteitseisen, andere competenties en professionaliteit. U zoekt de juiste kennispartner voor deskundigheidsbevordering en professionalisering in het vakgebied. Dan bent u bij het team Zorg aan het goede adres.

Wij verbinden het onderwijs met de zorgpraktijk. Onderwijs dat aansluit op uw wensen maken we samen. In deze co-creatie werken we samen. Uw leerwens en gewenste leerweg staan daarbij centraal.

Nieuw: Verzorgende IG, 40-46 weken

Online studie & klassikaal.
Afhankelijk van vooropleiding 40 tot 46 weken en afronden met diploma Verzorgende IG, niveau 3

BBL Zij-instroomopleidingen Verpleegkunde en Verzorgende-IG/Maatschappelijke Zorg

Start september 2019

Cursussen, trainingen en maatwerk

Ons opleidingsaanbod bestaat uit praktijkgerichte opleidingen, cursussen en trainingen voor zorgprofessionals die worden afgesloten met een diploma, getuigschrift of een door de branche erkend diploma. Deze leveren tevens accreditatiepunten op voor het kwaliteitsregister V&V. We bieden naast standaard open inschrijvingen ook onderwijs op maat aan. Daarin staat uw leerwens en leerroute centraal. Heeft u een specifieke professionaliseringsvraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Verpleegkunde Bedrijfsopleiding

Opleiding Pedicure is weer van start gegaan

Een maximaal gevulde groep is vol enthousiasme begonnen aan de opleiding Pedicure bij het Beauty College aan de Kretadreef Utrecht. De eerste nieuwe aanmeldingen zijn ook al weer binnen, dus ..... wil je ook deze opleiding volgen meld je dan snel aan.

BBL-opleiding op maat

U wilt een BBL-opleiding op maat, aangepast aan uw wensen en de behoeften. Deze BBL-opleidingen, speciaal voor uw medewerkers, worden gesubsidieerd zodat u vrijwel budgetneutraal uw medewerkers kunt opleiden.

Heeft u een vraag?