Verpleegkundige
Competent en bekwaam aan de slag

Bedrijfsopleidingen zorg

Ook in deze coronatijd gaat ons onderwijs door!

De gezondheidszorg en de veranderende samenleving is continue onderhevig aan veranderende hulpvragen. Ook de krapte op de arbeidsmarkt, vergrijzing en toename van ICT mogelijkheden zijn een uitdaging voor deze tijd. Dat vraagt om opleiden op maat.

Individuele zorg Nationale Zorgklas online

Eind maart starten we twee nieuwe online trainingen Leereenheid Individuele zorg voor niveau 2 en niveau 3. De leereenheid sluit je af met een erkend mbo-certificaat.

Extra begeleiding op de werkvloer

Hoe kunt u het aantal zorgprofessionals laten groeien én bloeien? Met onze professionals kunt u op korte termijn (tijdelijk) extra begeleidingscapaciteit inzetten om dit te realiseren! Wilt u hier meer over weten?

Opleiden op maat

Ben je nieuw in de zorg en heb je nog geen (professionele) zorgervaring, maar wil je wel graag snel aan de slag in de zorg? Of heb je al zorgervaring en wil je meer bijdragen in de zorg vanuit jouw zorgachtergrond? Wil je meer weten over jouw mogelijkheden?

Ben je werkgever binnen de zorg en heb je behoefte aan extra hulpkrachten voor de zorg die in korte tijd verantwoord aan de slag kunnen? Óf ben je een werkgever buiten de zorg en heb je collega’s die door de huidige omstandigheden tijdelijk thuiszitten, maar die graag aan de slag willen om op korte termijn te kunnen ondersteunen in de zorg? Wil je meer weten over de mogelijkheden?

BBL Zij-instroomopleidingen Verpleegkunde en Verzorgende-IG/Maatschappelijke Zorg, start 20 april 2021

 

 

De derde leerweg voor een zorgorganisatie

De derde leerweg bestaat al sinds augustus 2013. Studenten van 25-plus kiezen nog steeds hoofdzakelijk de BBL-leerweg, maar de derde leerweg wint steeds meer terrein!

Online training voor beoordelaars van examens in de praktijk

Vier keer per jaar organiseren we een online scholing (SPOC) gericht op praktijkexaminering en de rol van de praktijkbeoordelaar.

Verpleegkundige opleidingen

We bieden ook verschillende opleidingen voor verpleegkundige in Amersfoort en Utrecht. Kijk maar even op onze site.

Future Care Lab

Met het leren in onze Future Care labs plaatsen we zorgtechnologie in het DNA van onze zorg- en welzijn opleidingen. In de Labs kunnen onze studenten en de huidige zorg- en welzijn professionals kennis maken met de zorg en de nieuwe technologieën. We onderzoeken en ervaren wat zorgtechnologie kan betekenen voor cliënt en zorgprofessional. We reflecteren aan de hand van digitaal beeldmateriaal. We doen dit in het Learning lab, het Technology lab en het Experience Lab.
Meer weten, ons mobiele Future Care Lab boeken?

 

Future Care Lab

Cursussen, trainingen en maatwerk

Ons opleidingsaanbod bestaat uit praktijkgerichte opleidingen, cursussen en trainingen voor zorgprofessionals die worden afgesloten met een diploma, getuigschrift of een door de branche erkend diploma. Deze leveren tevens accreditatiepunten op voor het kwaliteitsregister V&V. We bieden naast standaard open inschrijvingen ook onderwijs op maat aan. Daarin staat uw leerwens en leerroute centraal. Heeft u een specifieke professionaliseringsvraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Verpleegkunde Bedrijfsopleiding

BBL-opleiding op maat

U wilt een BBL-opleiding op maat, aangepast aan uw wensen en de behoeften. Deze BBL-opleidingen, speciaal voor uw medewerkers, worden gesubsidieerd zodat u vrijwel budgetneutraal uw medewerkers kunt opleiden.

Heeft u een vraag?