Verpleegkundige
Competent en bekwaam aan de slag

Bedrijfsopleidingen zorg

Ook in deze coronatijd gaat ons onderwijs door !!

De gezondheidszorg en de veranderende samenleving is continue onderhevig aan veranderende hulpvragen. Ook de krapte op de arbeidsmarkt, vergrijzing en toename van ICT mogelijkheden zijn een uitdaging voor deze tijd. 

Keuzedeel Helpende Plus

Het keuzedeel Helpende Plus voor zorgprofessionals die al werkzaam zijn als helpende.

BBL Zij-instroomopleidingen Verpleegkunde en Verzorgende-IG/Maatschappelijke Zorg

Start september 2020

De veranderende omgeving vraagt in toenemende mate flexibiliteit, ondernemerschap, en professionaliteit van de medewerkers. De nadruk komt immers steeds meer te liggen op de krachten van de mensen en hun omgeving en hun mogelijkheden om te zorgen voor de eigen gezondheid, vitaliteit en veiligheid. Dit doen we mede door modulair onderwijs, klik op de link voor meer informatie of download de brochure "Opleiden op maat".

Wij verbinden het onderwijs met deze veranderende samenleving en visie op gezondheid. In co-creatie met de leerbedrijven leiden we deelnemers op tot medewerkers die weten waar ze mee bezig zijn en daarin professioneel en deskundig handelen.

Verpleegkundige opleidingen

Het Gezondheidszorg College biedt ook verschillende opleidingen voor verpleegkundige. Je kunt de opleiding in Amersfoort volgen of in Utrecht. Kijk maar even op onze site. Daar vind je alle informatie.  

Future Care Lab

Met het leren in onze Future Care labs plaatsen we zorgtechnologie in het DNA van onze zorg- en welzijn opleidingen. In de Labs kunnen onze studenten en de huidige zorg- en welzijn professionals kennis maken met de zorg en de nieuwe technologieën. We onderzoeken en ervaren wat zorgtechnologie kan betekenen voor cliënt en zorgprofessional. We reflecteren aan de hand van digitaal beeldmateriaal. We doen dit in het Learning lab, het Technology lab en het Experience Lab.
Meer weten, ons mobiele Future Care Lab boeken?

 

Future Care Lab

Cursussen, trainingen en maatwerk

Ons opleidingsaanbod bestaat uit praktijkgerichte opleidingen, cursussen en trainingen voor zorgprofessionals die worden afgesloten met een diploma, getuigschrift of een door de branche erkend diploma. Deze leveren tevens accreditatiepunten op voor het kwaliteitsregister V&V. We bieden naast standaard open inschrijvingen ook onderwijs op maat aan. Daarin staat uw leerwens en leerroute centraal. Heeft u een specifieke professionaliseringsvraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Verpleegkunde Bedrijfsopleiding

BBL-opleiding op maat

U wilt een BBL-opleiding op maat, aangepast aan uw wensen en de behoeften. Deze BBL-opleidingen, speciaal voor uw medewerkers, worden gesubsidieerd zodat u vrijwel budgetneutraal uw medewerkers kunt opleiden.

Heeft u een vraag?