Verpleegkundige
Competent en bekwaam aan de slag

Bedrijfsopleidingen zorg

Opleiden voor de zorg

Past werken in de zorg jou helemaal of wil je juist ontdekken of de zorg jou past? Ben je werkgever en wil je nieuwe of bestaande medewerkers opleiden? Bij ROC Midden Nederland gaan we samen op zoek naar de scholing die het beste bij jou past. Bij ons staat leren en ontwikkelen centraal!

Blogreeks Leven Lang Ontwikkelen in de zorg

In deze reeks delen wij kennis, ervaringen, praktijkdilemma’s en tips. Om goed inzetbaar te zijn op de arbeidsmarkt, is het belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen. Het MBO-landschap is sterk aan verandering onderhevig. Wij begeleiden jou als bestuurder, manager of (opleidings)adviseur van een zorgorganisatie door de wereld van het MBO met als doel om kansen en mogelijkheden voor (toekomstige) zorgprofessionals te zien en te benutten. We posten regelmatig een nieuw blog, lees er hier meer van ....

MBO certificaten Nationale Zorgklas

Wil je kennis maken met de zorg en snel van betekenis zijn? Dan kan je nu gebruik maken van de gesubsidieerde scholing leereenheden op niveau 2 en 3!

Opleiden op maat

Bij ROC Midden Nederland kijken we naar jouw kennis, kunde en competenties en ontwikkelen we samen met jou jouw persoonlijke leerdoel. Met dat persoonlijke leerdoel op zak kun je maandelijks instromen in onze Opleiden op maat klassen in Utrecht en Amersfoort. Zo behaal jij ‘op maat’ het Verzorgende IG-diploma. Wil jij als werknemer of werkgever meer weten over de mogelijkheden?

BBL Zij-instroomopleidingen Verpleegkunde en Verzorgende-IG/Maatschappelijke Zorg, start september 2021

 

 

De derde leerweg voor een zorgorganisatie

De derde leerweg bestaat al sinds augustus 2013. Studenten van 25-plus kiezen nog steeds hoofdzakelijk de BBL-leerweg, maar de derde leerweg wint steeds meer terrein!

Online training voor beoordelaars van examens in de praktijk

Vier keer per jaar organiseren we een online scholing (SPOC) gericht op praktijkexaminering en de rol van de praktijkbeoordelaar.

Verpleegkundige opleidingen

We bieden ook verschillende opleidingen voor verpleegkundige in Amersfoort en Utrecht. Kijk maar even op onze site.

Future Care Lab

Met het leren in onze Future Care labs plaatsen we zorgtechnologie in het DNA van onze zorg- en welzijn opleidingen. In de Labs kunnen onze studenten en de huidige zorg- en welzijn professionals kennis maken met de zorg en de nieuwe technologieën. We onderzoeken en ervaren wat zorgtechnologie kan betekenen voor cliënt en zorgprofessional. We reflecteren aan de hand van digitaal beeldmateriaal. We doen dit in het Learning lab, het Technology lab en het Experience Lab.
Meer weten, ons mobiele Future Care Lab boeken?

 

Future Care Lab

Cursussen, trainingen en maatwerk

Ons scholingsaanbod bestaat uit landelijke erkende opleidingen, MBO certificaten (keuzedelen en leereenheden) en cursussen en trainingen. Onze praktijkgerichte scholingen zijn samen met en voor het werkveld ontwikkeld. Wij zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister V&VN. We bieden naast standaard open inschrijvingen ook maat werk voor bedrijven aan. Heb je een specifieke professionaliseringsvraag voor jou zelf of jouw organisatie? Wij denken graag met je mee!

Verpleegkunde Bedrijfsopleiding

Mogen we met je meedenken?