Bedrijfsopleidingen in Zakelijke Dienstverlening
Focus op bedrijfsambities

Bedrijfsopleidingen Zakelijke Dienstverlening

Kennis, vaardigheden en passie maken het verschil in het hedendaags ondernemen. Producten en diensten lijken steeds meer op elkaar. Maar wat als de markt waarin uw bedrijf actief is on- en offline razendsnel verandert? Haakt u aan of bepaalt u de richting? Het zijn uw medewerkers die het echte verschil maken. Hun kennisniveau, vaardigheid en gedrevenheid bepalen de toekomstige positie van uw organisatie.

Nieuw: Junior Accountmanager

Je bent werkzaam op een commerciële afdeling, verkoopt graag en je houdt van uitdaging en afwisseling? Natuurlijk kun je goed met mensen omgaan en werk je graag in een team? Spreekt dit je aan, dan is deze opleiding echt iets voor jou.

Leidinggevende XXL

Hoe creëer je elke dag een veilige en optimale werkomgeving voor je medewerkers in jouw team of afdeling?

We adviseren u over de stappen die u het beste kunt nemen voor uw bedrijf. Wij onderschrijven het belang van goed opgeleide medewerkers met onderscheidend vermogen. We bieden praktijkgerichte maatwerktrainingen en opleidingen binnen de zakelijke en commerciële dienstverlening. Onze focus richten we op uw specifieke bedrijfsambities.

Werken en leren

U wilt een opleiding, maar wel aangepast aan uw wensen en de behoeften van uw bedrijf. U weet hoe belangrijk het is om vakkennis en vaardigheden op peil te houden. Zodat uw medewerkers met één been in de praktijk en één been in de theorie blijven. Met onze ‘roots’ in het beroepsonderwijs bieden we een brede range aan bbl-opleidingen aan in de zakelijke dienstverlening. We bespreken graag met u de mogelijkheden van deze opleidingen.

Zakelijke dienstverlening
Leidinggeven vraagt om flexibiliteit, creativiteit en ondernemendheid om passende oplossingen te bedenken voor knelpunten of problemen die zich voordoen in de werkuitvoering en/of in de samenwerking in een team.

Nieuwe unieke bbl-opleiding

De bbl-opleiding XXL Leidinggevende is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke dienstverlening. In een bbl-opleiding wordt werken en leren gecombineerd. Wij bieden als enige mbo-opleider deze gerichte praktijkopleiding aan. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op met onze accountmanager.

Zakelijke dienstverlening

Heeft u een vraag?