Bedrijfsopleidingen in Zakelijke Dienstverlening

Bedrijfsopleidingen Zakelijke Dienstverlening

Focus op bedrijfsambities

Succesvol kunnen meebewegen op de veranderende arbeidsmarkt van nu en morgen vraagt om een leven lang te blijven ontwikkelen. Bijblijven in uw vak, de beste willen zijn of juist het verschil willen maken? Wilt u een andere functie, een nieuwe baan of toch eindelijk die droom verwezenlijken om een eigen onderneming te starten?

Stap-budget vanaf 1 maart 2022

Onder voorwaarden kun je één keer per jaar via het Stap-budget maximaal €1000,- vergoeding krijgen voor een opleiding, cursus of training. Een aanvraag daarvoor begint met je aan te melden voor een scholing. meer lezen ...

Leidinggevende MBO, 1 jaar, mbo niveau 4

Hoe creëer je elke dag een veilige en optimale werkomgeving voor je medewerkers in jouw team of afdeling?

Gezocht werkplekken!

We zijn op zoek naar nieuwe werkplekken voor onze deelnemers aan de opleiding Waardevol Klantcontact, mbo niveau 3.

Speciaal voor werkenden heeft Bedrijfsopleidingen een prachtig aanbod van op maat gesneden opleidingstrajecten ontwikkeld. Volwaardige mbo-opleidingen, modules en cursussen die zich onderscheiden in de markt door het praktijkgerichte karakter, de flexibiliteit, de persoonlijke begeleiding en coaching. U krijgt les van enthousiaste professionals uit het werkveld, die als geen ander in staat zijn om met passie on- en offline de vertaalslag te maken naar de praktijk van morgen op de werkvloer en u de tools geven voor een leven lang ontwikkelen!  Dat is onze drive!

BBL, werken en leren

U wilt een opleiding, maar wel aangepast aan uw wensen en de behoeften van uw bedrijf. U weet hoe belangrijk het is om vakkennis en vaardigheden op peil te houden. Zodat uw medewerkers met één been in de praktijk en één been in de theorie blijven. Met onze ‘roots’ in het beroepsonderwijs bieden we een brede range aan bbl-opleidingen aan in de zakelijke dienstverlening. We bespreken graag met u de mogelijkheden van deze opleidingen.

Zakelijke dienstverlening

BBL-opleiden bij TABS

Waarom leidt TABS medewerkers op via de bbl-route? hoe doen ze dat en wat levert het hen op aan meerwaarde?
Leidinggeven vraagt om flexibiliteit, creativiteit en ondernemendheid om passende oplossingen te bedenken voor knelpunten of problemen die zich voordoen in de werkuitvoering en/of in de samenwerking in een team.

Nieuwe unieke bbl-opleiding

De bbl-opleiding XXL Leidinggevende is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke dienstverlening. In een bbl-opleiding wordt werken en leren gecombineerd. Wij bieden als enige mbo-opleider deze gerichte praktijkopleiding aan. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op met onze accountmanager.

Zakelijke dienstverlening

Heeft u een vraag?