Bedrijfsopleidingen Welzijn
De drive om iets te betekenen voor een ander

Bedrijfsopleidingen Welzijn

Mensen van alle leeftijden ondersteunen in de maatschappij en kinderen ontwikkelingsgericht begeleiden en verzorgen. Dat is de drive van uw medewerkers in kinderopvang, onderwijs, maatschappelijke opvang, bibliotheek en jeugdzorg.

Zij-instroom Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker, bbl niveau 4

In februari 2019 gaat de nieuwe zij-instroomopleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker, bbl niveau 4 van start. SKA Amersfoort en De Wonderlandgroep in Baarn en Hilversum hebben in vrij korte tijd tientallen vacatures weten in te vullen met deze nieuwe opleiding.

Nieuwe training: Vier VVE

Met de basistraining krijgen pedagogisch medewerkers een stevige basis om het leren en de ontwikkeling te begeleiden. Dit doen ze door observatie en aansluitend boeiende en uitdagende (spel)activiteiten aan te bieden.

Flexibele opvang, meer en scherper toezicht, nieuwe samenwerkingsvormen en hogere kwaliteitseisen zijn thema’s van de dag. Met goed opgeleide medewerkers maakt u het verschil en staat uw bedrijf of organisatie krachtiger. Uw bedrijf wil immers de beste kwaliteit leveren. Onze vakdocenten ontwikkelen en verzorgen opleidingen, cursussen en trainingen zodat uw medewerkers goed met deze thema’s overweg kunnen.

We zorgen er samen voor dat uw medewerkers zich blijven ontwikkelen. Dat is onze drive.

Eigen opleidingsklas

Wilt u een groep medewerkers de mogelijkheid bieden om een opleiding te volgen? We kunnen opleidingen ook op uw eigen locatie uitvoeren en de lestijden in overleg afstemmen. Wij hechten natuurlijk veel waarde aan een goede voorbereiding, samen met u wordt het onderwijsprogramma samengesteld. 

We kunnen in overleg ook specifieke bbl-opleidingen op maat aanbieden. 

Onderwijsassistent

Heeft u een vraag?