Bedrijfsopleidingen Welzijn

Bedrijfsopleidingen Welzijn

De drive om iets te betekenen voor een ander

Mensen van alle leeftijden ondersteunen in de maatschappij en kinderen ontwikkelingsgericht begeleiden en verzorgen. Dat is de drive van uw medewerkers in kinderopvang, onderwijs, maatschappelijke opvang, bibliotheek en jeugdzorg. We zorgen er samen voor dat uw medewerkers zich blijven ontwikkelen. Dat is onze drive.

Menukaart cursus- en opleidingsaanbod Welzijn voor werkgevers

Op onze menukaart ziet u in één oogopslag het cursus- en opleidingsaanbod van Bedrijfsopleidingen Welzijn. Dit is een handig overzicht waarin u onze cursussen en opleidingen terugvindt met daarbij doelgroep, niveau, omvang en looptijd. En het resultaat in een diploma of stapelbare certificaten, want we leiden op tot beroepsprofessionals, die direct en duurzaam inzetbaar zijn.

Cursussen

Bij Bedrijfsopleidingen Welzijn bieden we diverse cursussen om je te verdiepen of te verbreden in de sector Welzijn als werkende of herintreder.

Keuzedelen / leereenheden

De sector Welzijn staat niet stil en ook je vak verandert. Je wilt bijblijven en dat doe je door het volgen van keuzedelen en leereenheden.

Opleidingen

Naast cursussen, keuzedelen en leereenheden kun je als volwassenen bij Bedrijfsopleidingen Welzijn ook verschillende mbo-opleidingen volgen.

Het verschil maken
Flexibele opvang, meer en scherper toezicht, nieuwe samenwerkingsvormen en hogere kwaliteitseisen zijn thema’s van de dag. Met goed opgeleide medewerkers maakt u het verschil en staat uw bedrijf of organisatie krachtiger. Uw bedrijf wil immers de beste kwaliteit leveren. Onze vakdocenten ontwikkelen en verzorgen opleidingen, cursussen en trainingen zodat uw medewerkers goed met deze thema’s overweg kunnen.

STAP-budget

Onder voorwaarden kun je één keer per jaar via het STAP-budget maximaal €1000,- vergoeding krijgen voor een opleiding, cursus of training. Een aanvraag daarvoor begint met je aan te melden voor een scholing. Lees meer.

Eigen opleidingsklas

Wilt u een groep medewerkers de mogelijkheid bieden om een opleiding te volgen? We kunnen opleidingen ook op uw eigen locatie uitvoeren en de lestijden in overleg afstemmen. Wij hechten natuurlijk veel waarde aan een goede voorbereiding, samen met u wordt het onderwijsprogramma samengesteld. 

We kunnen in overleg ook specifieke bbl-opleidingen op maat aanbieden. 

Onderwijsassistent

Heeft u een vraag?