ICT Volwassenenonderwijs

ICT Volwassenenonderwijs

ICT is overal om ons heen

Een appje sturen, Netflix kijken, bankieren, autorijden of vanuit huis werken via Teams, alles gaat tegenwoordig digitaal. Elk bedrijf is op de een of andere manier wel bezig met de digitalisering van processen. Daarom is er een enorme vraag naar goed opgeleide IT-ers op ieder niveau.

Wij bieden parttime opleidingen en cursussen aan voor zij-instromers die willen overstappen naar de IT-wereld of medewerkers die zich willen bijscholen.

Samenwerking in ICCU.nl

ICCU.nl is een samenwerkingsverband tussen Hogeschool Utrecht, Hogeschool NOVI en ROCMN met als doel meer mensen op te leiden voor de IT-branche d.m.v. omscholing of bijscholing.
Er is namelijk een groot tekort aan IT-medewerkers in de regio Midden Nederland.

Via ICCU.nl helpen we je met het kiezen van een passende IT-opleiding, zoeken we samen met jou uit of er subsidiemogelijkheden zijn waar je gebruik van kunt maken en kunnen we je in contact brengen met de IT-bedrijven in de regio die vacatures hebben.

Als partner van ICCU.nl brengen we regionale bedrijven samen met iedereen die wil starten in de IT of wil doorstromen.

Je leert bij ons over de allernieuwste technieken in IT, zoals:

  • Cloud Computing
  • Ontwikkelen van apps, websites en webshops
  • Internet of Things
  • Hacken & Cyber Security
  • Datamanagement

We bieden naast standaard open inschrijvingen ook maatwerk voor bedrijven aan. Heb je een specifieke professionaliseringsvraag voor jou zelf of jouw organisatie? Wij denken graag met je mee!

Heb je een vraag?