Onze bedrijfsopleidingen in Horeca
Onze marktexperts en docenten ontwikkelen en geven opleidingen, cursussen en trainingen voor uw markt en bieden u een advies dat past bij uw bedrijf of voor u als particulier. Op die manier vertalen wij uw praktijk naar ons onderwijs en matchen we vraag aan aanbod.
Opleiden zoals het u uitkomt
Typisch voor de horeca is dat het echte werk pas begint na de klassieke 'nine to five job' én in de weekenden. En dan ook nog eens seizoensgebonden. Wij kennen deze markt en we werken alleen met echte vakspecialisten met één been in de praktijk. Daarom bieden we maatwerk en incompany opleidingen aan die daarop aansluiten. Met pieken, off-seizoen, middaglessen of hoe dat voor uw bedrijf en uw medewerkers het beste uitkomt. Dat vinden wij óók maatwerk.
Vakmensen en professionele keuken
U kiest voor een opleider die de ins en outs kent van uw vakgebied; ontwikkelingen in de markt, innovaties en nieuwe vaardigheden voor uw medewerkers. Een opleider die uw wensen, verwachtingen en behoeften begrijpt. Omdat u als geen ander weet hoe belangrijk vakkennis is en het onderwijs waarmee u deze kennis vergaart. Omdat u weet dat goed opgeleide mensen het onderscheid maken. We doen dat vanuit onze locatie in Nieuwegein in onze professionele keuken óf in uw eigen werkomgeving met bevlogen vakdocenten.