Koken met passie en gastvrijheid een beleving
Koken met passie en gastvrijheid een beleving

Bedrijfsopleidingen Horeca

Elke dag opnieuw een topprestatie leveren. De handen uit de mouwen en zorgen dat je gasten kunnen genieten. Typisch horeca. De gast is tenslotte koning en zijn genieten staat voorop. Voor medewerkers in de horeca betekent dat bijblijven. Vaardigheden bijschaven en weten dat je onder alle omstandigheden je mannetje staat. Met de juiste kennis en scholing is dat geregeld.

Nieuw! Stoomopleiding Aankomend Kok

We zijn zeer trots op deze nieuwe opleidingsvariant waarbij je onderdelen van een mbo-opleiding volgt en die afsluit met een erkend (!) mbo certificaat.

Gratis workshop koken

Iedereen die zich een getalenteerd hobbykok vindt of kok wil worden èn interesse heeft in het volgen van de opleiding, is van harte welkom bij onze workshops op vrijdag 30 augustus.

Onze marktexperts en docenten ontwikkelen en geven opleidingen, cursussen en trainingen voor uw markt en bieden u een advies dat past bij uw bedrijf of voor u als particulier. Op die manier vertalen wij uw praktijk naar ons onderwijs en matchen we vraag aan aanbod.

Welkom. Met liefde en passie voor koken, lekker eten en gastvrijheid bent u hier aan het juiste adres.

Opleiden zoals het u uitkomt

Typisch voor de horeca is dat het echte werk pas begint na de klassieke 'nine to five job' én in de weekenden. En dan ook nog eens seizoensgebonden. Wij kennen deze markt en we werken alleen met echte vakspecialisten met één been in de praktijk. Daarom bieden we maatwerk en incompany opleidingen aan die daarop aansluiten. Met pieken, off-seizoen, middaglessen of hoe dat voor uw bedrijf en uw medewerkers het beste uitkomt. Dat vinden wij óók maatwerk.

Basiskok en zelfstandig werkend kok

Vakmensen en professionele keuken

U kiest voor een opleider die de ins en outs kent van uw vakgebied; ontwikkelingen in de markt, innovaties en nieuwe vaardigheden voor uw medewerkers. Een opleider die uw wensen, verwachtingen en behoeften begrijpt. Omdat u als geen ander weet hoe belangrijk vakkennis is en het onderwijs waarmee u deze kennis vergaart. Omdat u weet dat goed opgeleide mensen het onderscheid maken. We doen dat vanuit onze locatie in Nieuwegein in onze professionele keuken óf in uw eigen werkomgeving met bevlogen vakdocenten.

Basiskok en zelfstandig werkend kok

Opgegeven voor HACCP?

Heeft u zich opgegeven voor de cursus e-learning HACCP? Dan kunt u hier inloggen voor het digitale HACCP lesprogramma.

Leerrestaurant

Kom eens bij ons eten in ons restaurant voor lunch of diner. Graag reserveren (030) 754 25 00 of mail ons even.

Heeft u een vraag? Wilt u meer weten over onze opleidingen of de mogelijkheden voor incompany trainingen? Neem dan contact op met Désirée Verhagen.