Verpleegkundige

Bedrijfsopleidingen zorg

Competent en bekwaam aan de slag

Opleiden voor de zorg

Past werken in de zorg jou helemaal of wil je juist ontdekken of de zorg jou past? Ben je werkgever en wil je nieuwe of bestaande medewerkers opleiden? Bij ROC Midden Nederland gaan we samen op zoek naar de scholing die het beste bij jou past. Bij ons staat leren en ontwikkelen centraal!

Menukaart cursus- en opleidingsaanbod Zorg voor werkgevers

Op onze menukaart ziet u in één oogopslag het cursus- en opleidingsaanbod van het Gezondheidszorg College. Dit is een handig overzicht waarin u onze cursussen en opleidingen terugvindt met daarbij doelgroep, niveau, omvang en looptijd. En het resultaat in een diploma of stapelbare certificaten, want we leiden op tot beroepsprofessionals, die direct en duurzaam inzetbaar zijn.

Routes tot diploma niveau 3 in de zorg

Werk je graag zo zelfstandig mogelijk aan het behalen van jouw Verzorgende-IG / Maatschappelijke Zorg diploma? Of werk je liever klassikaal met een vaste groep medestudenten? Of ben je juist nog aan het ontdekken of de zorg en het niveau goed bij jou passen? Binnen ROC Midden Nederland heb je drie verschillende routes die je kan doorlopen om tot het diploma Verzorgende IG / Maatschappelijke zorg te komen.

Opleiden op maat leerroute

Bij ROC Midden Nederland kijken we naar jouw kennis, kunde en competenties en ontwikkelen we samen met jou jouw persoonlijke leerdoel. Met dat persoonlijke leerdoel op zak kun je maandelijks instromen in onze Opleiden op maat leerroute in Utrecht en Amersfoort. Zo behaal jij ‘op maat’ het Verzorgende IG-diploma. Wil jij als werknemer of werkgever meer weten over de mogelijkheden?

Cursussen in de zorg

Wij bieden korte zorgcursussen om bij te scholen of om weer terug te keren in de zorg of korte trajecten om meer te verdiepen in de zorg.

MBO-certificaten

Beroepen veranderen steeds en vanzelfsprekend wil je mee veranderen in jouw vakgebied. Dat kan met het volgen van leereenheden of keuzedelen.

Opleidingen in de zorg

Naast de cursussen, leereenheden en keuzedelen kun je als volwassene bij Bedrijfsopleidingen Zorg ook verschillende mbo-opleidingen volgen.

Trainingen Zorgtechnologie

Technologie in de zorg verhoogt de kwaliteit van zorg en de kwaliteit van leven. Patiënten krijgen door zorgtechnologie meer mogelijkheden en bewegingsvrijheid. Lees meer over onze trainingen.

Online training voor beoordelaars in de praktijk

Vier keer per jaar organiseren we een online scholing (SPOC) gericht op praktijkexaminering en de rol van de praktijkbeoordelaar.

De derde leerweg voor een zorgorganisatie

De derde leerweg bestaat al sinds augustus 2013. Studenten van 25-plus kiezen nog steeds hoofdzakelijk de BBL-leerweg, maar de derde leerweg wint steeds meer terrein!
De basis voor opleiden op maat is zelfstandig waar het kan, met begeleiding waar het nodig is. Experts nemen je mee in de praktijklessen en e-learning die je uitdaagt.

Future Care Lab

Met het leren in onze Future Care labs plaatsen we zorgtechnologie in het DNA van onze zorg- en welzijn opleidingen. In de Labs kunnen onze studenten en de huidige zorg- en welzijn professionals kennis maken met de zorg en de nieuwe technologieën. We onderzoeken en ervaren wat zorgtechnologie kan betekenen voor cliënt en zorgprofessional. We reflecteren aan de hand van digitaal beeldmateriaal. We doen dit in het Learning lab, het Technology lab en het Experience Lab.
Meer weten, ons mobiele Future Care Lab boeken? of kijk het filmpje dat we maakte in Uden met medewerkers van het Retraitehuis in het mobiele Future Care Lab.

 

Future Care Lab

Cursussen, trainingen en maatwerk

Ons scholingsaanbod bestaat uit landelijke erkende opleidingen, MBO certificaten (keuzedelen en leereenheden) en cursussen en trainingen. Onze praktijkgerichte scholingen zijn samen met en voor het werkveld ontwikkeld. Wij zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister V&VN. We bieden naast standaard open inschrijvingen ook maatwerk voor bedrijven aan. Heb je een specifieke professionaliseringsvraag voor jou zelf of jouw organisatie? Wij denken graag met je mee!

Verpleegkunde Bedrijfsopleiding

Blogreeks Leven Lang Ontwikkelen in de zorg

In deze reeks delen wij kennis, ervaringen, praktijkdilemma’s en tips. Om goed inzetbaar te zijn op de arbeidsmarkt, is het belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen. Het MBO-landschap is sterk aan verandering onderhevig. Wij begeleiden jou als bestuurder, manager of (opleidings)adviseur van een zorgorganisatie door de wereld van het MBO met als doel om kansen en mogelijkheden voor (toekomstige) zorgprofessionals te zien en te benutten. We posten regelmatig een nieuw blog, lees er hier meer van ....
Wilt u weten hoe we dat in de gemeente Amersfoort doen? lees onze 'Mind your Step'-activiteiten.

Blogreeks

Mogen we met je meedenken?