Procestechniek
De wereld van techniek staan nooit stil

Bedrijfsopleidingen Techniek

Nieuwe productietechnieken. Innovaties op het gebied van materialen, machines en gereedschappen. Nieuwe richtlijnen. De techniek staat nooit stil, zoveel is duidelijk. Dat betekent dat uw bedrijf en uw medewerkers continu gebaat zijn bij de juiste scholing en het verder ontwikkelen van hun vaardigheden en competenties. 

Basis Bouwkunde

Bouwend Nederland is samen met de bankensector het project “van Bank naar Bouw” gestart.
In dit project kun je je oriënteren op jouw kansen in de bouwsector. Het project bereidt je goed voor op een kansrijke baan in de bouw.

Opleiden van dakdekkers

Bedrijfsopleidingen Techniek werkt samen met 'Tectum voor dakvakmanschap' aan het opleiden van dakdekkers

Onze techniekbedrijfsopleidingen zijn stevig geworteld in de branche. Een efficiënte combinatie van onderwijservaring en marktkennis. Onze marktexperts en docenten ontwikkelen en geven opleidingen, cursussen en trainingen vanuit uw markt. Ze adviseren u over de stappen die u het beste kunt nemen. Op die manier vertalen wij uw praktijk naar ons onderwijs en matchen we vraag aan aanbod.

BBL-opleidingen in de techniek

Met een beroepsbegeleidende leerweg [bbl] gaat uw medewerker één dag in de week naar school. De opleiding wordt afgesloten met een erkend mbo-diploma op niveau 2, 3 of 4. Voor zo’n opleiding moet u wel een erkend leerbedrijf zijn en sluit u een overeenkomst met de medewerker en de school; de zogenaamde beroepspraktijkovereenkomst.

Elektrotechniek

Maatwerkopleidingen

Misschien heeft u behoefte aan een speciaal op uw bedrijf aangepaste opleiding voor uw medewerkers? In samenwerking met uw organisatie kunnen wij (bbl-) opleidingen op maat maken en desgewenst natuurlijk ook incompany uitvoeren. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze accountmanager. Hij maakt graag een afspraak met u om uw opleidingsbehoeften te bespreken.

Lastechniek

Open inschrijvingen

Bij een open inschrijving bepaalt u zelf welke technische opleiding uw medewerker gaat volgen. Bedrijfsopleidingen techniek heeft daarvoor kant en klare opleidingen in het aanbod. Bij een opleiding via de open inschrijving gaat uw medewerker één of meerdere dagdelen per week naar de opleiding. Deze opleiding wordt afgesloten met een door de branche erkend diploma, bewijs van deelname of certificaat.

Elektrotechniek, zonneenergie

Heeft u een vraag?