Sport en vitaliteit

Bedrijfsopleidingen Sport

Bedrijfsopleidingen Sport  voor sport- en beweegprofessionals  

Het Sport College is al ruim 15 jaar de sportopleider in de regio. Met een team van zo'n 100 docenten, trainers en coaches leiden wij ieder jaar vele aankomende sport- en beweegprofessionals op. 

Je ziet ons en onze deelnemers steeds meer terug op het snijvlak van Zorg en welzijn. Sport en bewegen gaat een steeds belangrijkere rol krijgen in onze maatschappij. 

Ben je op zoek naar een bij- of nascholing dan ben je bij ons aan het goede adres! Neem vandaag nog contact met ons op. 

Een vitale organisatie!

Zoek je een manier om jouw collega's te inspireren rondom Positieve Gezondheid? Hebben jouw collega's een bijscholing nodig om de beweging van Positieve Gezondheid te versterken?

Wij leveren met onze programma’s op het gebied van Positieve Gezondheid en vitaliteit een bijdrage aan een gezondere en vitalere maatschappij. Geef uw medewerkers tools in handen om zelf regie te voeren op positieve gezondheid en hoe ze dit kunnen toepassen op cliënten en klanten.

Naast een inspirerend bezoek aan ons Vitaliteitslab bieden wij ook diverse scholingsmogelijkheden.

Wij zijn hét roc voor vitaliteit, positieve gezondheid
en een gezonde leefstijl in de regio Utrecht.

Bekijk hier ons aanbod aan keuzedelen!

Het Sport College biedt al jaren een breed pakket aan keuzedelen aan. Wellicht ook voor jou en je collega's interessant. Dit is een greep uit ons aanbod: 

  • Veilig Sportklimaat 
  • Positieve gezondheid in de praktijk 
  • Instructeur weerbaarheid 
  • Sportinstructie en activiteiten voor kinderen 4-12 jaar 
  • Begeleider recreatieve zwemactiviteiten 
  • Gezonde leefstijl 
  • Seniorenbewegingsbegeleider 

Voor meer informatie, praktische vragen of in-company mogelijkheden kunt u contact opnemen met Taco knol, accountmanager Bedrijfsopleidingen Sport. 

Aan de slag met Positieve Gezondheid

Zoek je een manier om jouw collega's te inspireren rondom Positieve Gezondheid? Hebben jouw collega's een bijscholing nodig om de beweging van Positieve Gezondheid te versterken? Wij hebben een breed palet aan scholingen voor jou beschikbaar! Naast een inspirerend bezoek aan ons Vitaliteitslab bieden wij ook diverse scholingsmogelijkheden.

 

Sport college

 

Spinneweb gezondheid van IPH

Het vitaliteitslab

Hoe gezonder we zijn, hoe beter het leven is... Hoe neem jij regie over jouw eigen gezondheid? Hoe kun je anderen hierbij helpen?   
Om onze deelnemers en zorg- en welzijn professionals uit de praktijk daar inzicht in te geven en hebben we het Vitaliteitslab geopend in stadion Galgenwaard. Net als in de Future Care Labs kunnen studenten (en medewerkers, bedrijven en bewoners) hier kennis maken met nieuwe technologieën en inzichten rondom de zorg en positieve gezondheid. Voor meer informatie kijk op de site van het Vitaliteitslab.

Wil je meer weten over ons scholingsaanbod?