
Onze bedrijfsopleidingen in Horeca
Onze marktexperts en docenten ontwikkelen en geven opleidingen, cursussen en trainingen voor jouw markt en bieden een advies dat past bij je bedrijf of voor jou als particulier. Op die manier vertalen wij jouw praktijk naar ons onderwijs en matchen we vraag aan aanbod.
Vakmensen en professionele keuken
Je kiest voor een opleider die de ins en outs kent van het vakgebied; ontwikkelingen in de markt, innovaties en nieuwe vaardigheden voor je medewerkers. Een opleider die je wensen, verwachtingen en behoeften begrijpt. Omdat jij als geen ander weet hoe belangrijk vakkennis is en het onderwijs waarmee je deze kennis vergaart. Omdat je weet dat goed opgeleide mensen het onderscheid maken. We doen dat vanuit onze locatie in Nieuwegein in onze professionele keuken óf in je eigen werkomgeving met bevlogen vakdocenten.
Opleiden zoals het u uitkomt
Typisch voor de horeca is dat het echte werk pas begint na de klassieke 'nine to five job' én in de weekenden. En dan ook nog eens seizoensgebonden. Wij kennen deze markt en we werken alleen met echte vakspecialisten met één been in de praktijk. Daarom bieden we maatwerk en incompany opleidingen aan die daarop aansluiten. Met pieken, off-seizoen, middaglessen of hoe dat voor jouw bedrijf en je medewerkers het beste uitkomt. Dat vinden wij óók maatwerk.