Koken met passie en gastvrijheid een beleving

Bedrijfsopleidingen Hospitality

Gastvrijheid is een beleving

In de continu veranderende Hospitality branche is het belangrijk mee te blijven bewegen, en daarom te blijven leren en ontwikkelen. Juist nu is er een enorme behoefte aan goed opgeleid personeel. Naast vakvaardigheden ontwikkelen we ook de soft skills (houding en gedrag) van je medewerkers. Alles voor een fantastische, gastvrije en optimale klantbeleving.

Door mee te denken en te ontwikkelen kunnen we je actuele en erkende opleidingen op maat bieden die flexibel kunnen worden ingezet om je medewerkers klaar te stomen voor de toekomst.

ROC Midden Nederland is dé MBO-opleider voor iedereen die zich met gerichte trajecten wil bij- of omscholen in Facilitaire Dienstverlening, Horeca, Toerisme & Recreatie en Evenementen.

Menukaart cursus- en opleidingsaanbod Horeca en Facilitaire Dienstverlening

Op onze menukaart zie je in één oogopslag het cursus- en opleidingsaanbod van het Horeca & Toerisme College. Dit is een handig overzicht waarin je onze cursussen en opleidingen terugvindt met daarbij doelgroep, niveau, omvang en looptijd. En het resultaat in een diploma of stapelbare certificaten, want we leiden op tot beroepsprofessionals, die direct en duurzaam inzetbaar zijn.

Stap-budget vanaf 1 maart 2022

Onder voorwaarden kun je één keer per jaar via het Stap-budget maximaal €1000,- vergoeding krijgen voor een opleiding, cursus of training. Een aanvraag daarvoor begint met je aan te melden voor een scholing. meer lezen ...

Gratis Workshop Koken 16 juni 2022

Talent als hobbykok of misschien wel kok worden? Benieuwd of een koksopleiding iets voor u is? Kom dan naar de gratis workshop. Kom kijken, proeven, ruiken, ontdekken en ervaren. U bent van harte welkom.

Cursus Patisserie basisvaardigheden

Als bedreven en gepassioneerde thuiskok of professionele kok in een restaurant of instelling wil je meer. Net even dat extra’s leren over patisserie. Want écht leren bakken kan alleen vanuit de basis. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig.

Onze marktexperts en docenten ontwikkelen en geven opleidingen, cursussen en trainingen voor jouw markt en bieden een advies dat past bij je bedrijf of voor jou als particulier. Op die manier vertalen wij jouw praktijk naar ons onderwijs en matchen we vraag aan aanbod.

Welkom. Met liefde en passie voor koken, lekker eten en gastvrijheid ben je hier aan het juiste adres.

Vakmensen en professionele keuken

Je kiest voor een opleider die de ins en outs kent van het vakgebied; ontwikkelingen in de markt, innovaties en nieuwe vaardigheden voor je medewerkers. Een opleider die je wensen, verwachtingen en behoeften begrijpt. Omdat jij als geen ander weet hoe belangrijk vakkennis is en het onderwijs waarmee je deze kennis vergaart. Omdat je weet dat goed opgeleide mensen het onderscheid maken. We doen dat vanuit onze locatie in Nieuwegein in onze professionele keuken óf in je eigen werkomgeving met bevlogen vakdocenten.

Basiskok en zelfstandig werkend kok

Opleiden zoals het u uitkomt

Typisch voor de horeca is dat het echte werk pas begint na de klassieke 'nine to five job' én in de weekenden. En dan ook nog eens seizoensgebonden. Wij kennen deze markt en we werken alleen met echte vakspecialisten met één been in de praktijk. Daarom bieden we maatwerk en incompany opleidingen aan die daarop aansluiten. Met pieken, off-seizoen, middaglessen of hoe dat voor jouw bedrijf en je medewerkers het beste uitkomt. Dat vinden wij óók maatwerk.

Basiskok en zelfstandig werkend kok

Opgegeven voor HACCP?

Heb je je opgegeven voor de cursus e-learning HACCP? Dan kun je hier inloggen voor het digitale HACCP lesprogramma.

Leerrestaurant

Kom eens bij ons eten in ons restaurant voor lunch of diner. Graag reserveren (030) 754 25 00 of mail ons even.

Heb je een vraag? Wil je meer weten over onze opleidingen of de mogelijkheden voor incompany trainingen? Neem dan contact op met Désirée Verhagen.