Koken met passie voor een gastvrije beleving

Bedrijfsopleidingen Hospitality

Gastvrijheid is een beleving

ROC Midden Nederland is dé MBO-opleider voor iedereen die zich met gerichte trajecten wil bijscholen, nascholen of omscholen in Facilitaire Dienstverlening, Horeca, Toerisme & Recreatie en Events.  

De rode draad in al onze opleidingen voor volwassenen is hospitality. Door het bieden van actuele en erkende opleidingen op maat die flexibel ingezet kunnen worden, bewegen wij mee met de continu veranderende wereld van de hospitality. Het is belangrijk te blijven leren en ontwikkelen; júist nu er een enorme behoefte aan goed opgeleide medewerkers is. Met een diploma of cursus op zak, ben je direct en duurzaam inzetbaar. 

Naast de juiste vakvaardigheden, trainen wij ook de soft skills op het gebied van houding en gedrag die nodig zijn in deze sector. Alles voor een fantastische, gastvrije en optimale klantbeleving. 

Gratis Workshop Koken 15 december 2022

Talent als hobbykok of misschien wel kok worden? Benieuwd of een koksopleiding iets voor jou is? Kom dan naar de gratis workshop op 15 december tussen 18.30 en 21.00 uur. Kom kijken, proeven, ruiken, ontdekken en ervaren. Je bent van harte welkom.

Cursus Patisserie basisvaardigheden

Als bedreven en gepassioneerde thuiskok of professionele kok in een restaurant of instelling wil je meer. Net even dat extra’s leren over patisserie. Want écht leren bakken kan alleen vanuit de basis. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig.

Horeca

Aan de slag in de horeca? We bieden verschillende koksopleidingen en ook korte cursussen en trainingen om je kennis bij te houden, te verbreden of te verdiepen.

Hospitality / gastvrijheid

We bieden verschillende opleidingen, cursussen en trainingen in de Hospitality branche en Facilitaire dienstverlening om je hierin te ontwikkelen.

Training / coaching

Bij Bedrijfsopleidingen Hospitality bieden we verschillende opleidingen, cursussen en trainingen aan op het gebied van coaching of begeleiding.

Bekijk het complete cursus- en opleidingsaanbod  

Onze menukaart is een handig overzicht waarin je in één oogopslag het cursus- en opleidingsaanbod ziet, inclusief doelgroep, niveau, omvang, looptijd en resultaat (diploma of certificaat).  

Onze marktexperts en docenten ontwikkelen en geven opleidingen, cursussen en trainingen voor jouw markt en bieden een advies dat past bij jouw bedrijf of bij jou als particulier. Op die manier vertalen wij de praktijk naar ons onderwijs en matchen we vraag aan aanbod. 

STAP-budget

Onder voorwaarden kun je één keer per jaar via het STAP-budget maximaal €1000,- vergoeding krijgen voor een opleiding, cursus of training. Een aanvraag daarvoor begint met je aan te melden voor een scholing. Wij vertellen je graag meer over het STAP-budget.

Welkom. Met liefde en passie voor koken, lekker eten en gastvrijheid ben je hier aan het juiste adres.

Les van ervaren vakdocenten in een professionele keuken

Kies je voor een opleiding, training of cursus bij het Horeca & Toerisme College, dan kies je voor een opleider met veel ervaring. Onze docenten hebben brede kennis van hun vakgebied en de ontwikkelingen in de markt. Je krijgt les in je eigen werkomgeving of in ons moderne gebouw met drie professionele keukens, een eigen leerrestaurant (linkje), broodbar en een coffeebar.

Basiskok en zelfstandig werkend kok

Opleiden zoals het jou uitkomt

Typisch voor de horeca is dat het echte werk pas begint na de klassieke 'nine to five job' én in de weekenden. En dan ook nog eens seizoensgebonden. Wij kennen deze markt en we werken alleen met echte vakspecialisten met één been in de praktijk. Daarom bieden we maatwerk en incompany opleidingen aan die daarop aansluiten. Met pieken, off-seizoen, middaglessen of hoe dat voor jouw bedrijf en je medewerkers het beste uitkomt. Dat vinden wij óók maatwerk.

Basiskok en zelfstandig werkend kok

Leerrestaurant Lokaal

Je bent van harte welkom om in ons leerrestaurant te komen lunchen of dineren. Zien we je binnenkort?

Heb je een vraag? Wil je meer weten over onze opleidingen of de mogelijkheden voor incompany trainingen? Neem dan contact op met Désirée Verhagen of Jan-Willem Mom.