Training haccp (Hazard Analysis and Critical Control Points)

Training haccp (Hazard Analysis and Critical Control Points)

De training HACCP is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de horeca en zich bezighoudt met het bereiden of behandelen van etens- en/of drinkwaren.

 • Vooropleiding

  Geen
 • Startdatum

  In overleg
 • Lestijden

  In overleg
 • Locatie

  In overleg
 • Duur

  1 tot 1,5 uur
 • Kosten

  € 95,- per deelnemer
 • Diploma

  Bewijs van deelname

Inhoud opleiding

Voor iedereen die werkzaam is in een horecabedrijf is veiligheid omtrent het eten en drinken van de gasten belangrijk. Hoe je hiervoor zorgt, staat beschreven in de Hygiënecode (HACCP) voor de horeca. Een horecabedrijf dat voldoet aan alle regels van deze code, voldoet aan de Europese wetgeving. De Keuringsdienst van Waren controleert of een bedrijf volgens de nieuwe hygiënecode werkt.

De training HACCP biedt deelnemers de mogelijkheid om op eigen gelegenheid digitaal de nodige kennis op te doen over HACCP. De training is ontwikkeld door de auteur van de hygiënecode en is uiteraard afgestemd op de eisen van de nieuwe hygiënecode. De opleiding wordt digitaal aangeboden. Na afloop van de cursus weten deelnemers hoe de hygiënecode is opgebouwd en hoe ermee gewerkt moet worden.

Certificaten/ Diploma

Als de training HACCP in zijn geheel doorlopen is, wordt deze met een toets afgesloten. Bij een succesvolle afsluiting van de training ontvangen deelnemers hiervan een persoonlijk bewijs van ROC Midden Nederland.

Meer informatie

De training HACCP kan op elk willekeurig moment worden aangevraagd en wordt op de bedrijfslocatie gegeven. Tegen een meerprijs kan de training ook uitgevoerd worden op een locatie van ROC Midden Nederland.

Inloggen lesprogramma

Heeft u zich opgegeven voor de cursus e-learning HACCP? Dan kunt u hier inloggen voor het digitale HACCP lesprogramma.

Heeft u een vraag?