Zorgtechnologie

Introductie in zorg technologie

  • Niveau n.v.t
  • Volwassenenonderwijs

Ervaar en oefen je met nieuwe zorgtechnologieën

De training introductie in zorgtechnologie is voor iedereen die te maken heeft met Zorgtechnologie in de zorg. Tijdens deze training ervaar en oefen je met nieuwe zorg technologieën, vorm jij je een mening over zorgtechnologie en krijg je direct toepasbare handreikingen om technologie in te zetten tijdens je werkzaamheden.

In het kort

Leerweg / Niveau

Volwassenenonderwijs / Niveau n.v.t

Startdatum

In overleg

Kosten

€ 690,-

Lestijden

In overleg

Incompany

In overleg

Deze cursus levert 2 accreditatiepunten op bij V&V.

De training duurt twee uur en wordt gegeven in de Future Care Labs op de Vondellaan. Deze drie leslokalen staan geheel in het teken van technologie. Hierbij is er een ruim arrangement van domotica, E-Health, robotica, bewegingstechnologie en activiteitenbegeleiding.

Bewijs van deelname en accreditatie

Na deelname ontvang je een bewijs van deelname. ROC Midden Nederland is opgenomen in het kwaliteitsregister van V&V. Deze training levert twee accreditatiepunten op.

Vervolg op de training

Na de training introductie in zorgtechnologie is er de mogelijkheid om verder te gaan met de verdieping in zorgtechnologie. In deze training ligt de focus meer op implementatie, uitvoeren en toepasbaarheid.

Mobiele Zorglab huren op locatie

Ook kun je het Mobiele Zorglab huren op locatie, voor meer informatie klik op de link.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze opleiding, neem dan contact op met Marjolein van Vulpen, telefoon 06 53 40 14 45 of met Nienke van de Biezen, telefoon 06 34 47 10 92.