Opleiden op Maat
Amersfoort en Utrecht

Opleiden op maat leerroute

Bij ROC Midden Nederland kijken we naar jouw kennis, kunde en competentie en ontwikkelen we samen met jou jouw persoonlijke leerdoel. Met dat persoonlijke leerdoel op zak kun je maandelijks instromen in onze Opleiden op maat leerroute in Utrecht en Amersfoort. Zo behaal jij ‘op maat’ het Verzorgende IG-diploma.

Deze leerroute sluit perfect aan als je het MBO-certificaat voor de leereenheid Individuele zorg verlenen niveau 3 behaald hebt!

Hoe gaat het in zijn werk?

Stuur ons je CV toe en wij plannen geheel vrijblijvend een afspraak met je in. Tijdens deze afspraak lopen we samen met je door jouw CV om te kijken welke onderdelen van onze opleidingsroute jij al in je bagage hebt. Na dit gesprek plannen we een competentietest met je in. Aan de hand van deze informatie stellen we samen jouw persoonlijke leerdoel op en kun je starten in onze Opleiden op maat leerroute.

Ik wil graag informatie over deze leerroute

Vul het aanmeldformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Je kunt jouw opleiding volgen in Amersfoort of Utrecht.

 

Opleiden op Maat

Kosten

Het cursusgeld is per schooljaar en bedraagt € 612,- (tarief juli 2021 - voor het schooljaar 2021-2022 geldt een korting van 50%). Daarnaast dien je rekening te houden met kosten voor de aanschaf van (digitale) boeken en licenties.

Deze diploma gerichte leerroute is ook te volgen in de derde leerweg.

Neem voor de mogelijkheden contact op met: 

Nienke van de Biezen via 06-34471092 of n.vandebiezen@rocmn.nl (voor regio Amersfoort) en
Marjolein van Vulpen via 06-53401445 of m.vanvulpen@rocmn.nl (voor regio Utrecht).

Toelatingseisen

  • Een arbeidsovereenkomst van minimaal 18 uur bij een door de SBB erkende instelling 

Andere routes tot diploma Verzorgende IG / Medewerker Maatschappelijke zorg

Naast dat je via deze zelfstandige leerroute kan komen tot het diploma Verzorgende IG / Medewerker maatschappelijke zorg, zijn er ook andere routes mogelijk. Kijk op deze pagina voor de andere mogelijkheden.

Losse beroepsthema's volgen

Naast dat je deze leerroute als diplomaroute kunt volgen, kun je ook losse beroepsthema's volgen, bijvoorbeeld als cursus of om te komen tot een MBO-verklaring / certificaat.  

Neem van contact op met Nienke van de Biezen via 06-34471092 of n.vandebiezen@rocmn.nl (voor regio Amersfoort) en Marjolein van Vulpen via 06-53401445 of m.vanvulpen@rocmn.nl (voor regio Utrecht).

Meer informatie?