Opleiden op Maat

Opleiden op maat

De gezondheidszorg en de veranderende omgeving vraagt in toenemende mate flexibiliteit, ondernemerschap, en professionaliteit van de medewerkers. De nadruk komt immers steeds meer te liggen op de krachten van de mensen en hun omgeving en hun mogelijkheden om te zorgen voor de eigen gezondheid, vitaliteit en veiligheid. Dit doen we mede door modulair onderwijs, kijk hier voor meer informatie of download de brochure Opleiden op maat.pdf

Ben je nieuw in de zorg en heb je nog geen (professionele) zorgervaring, maar wil je wel graag snel aan de slag in de zorg? Of heb je al zorgervaring en wil je meer bijdragen in de zorg vanuit jouw zorgachtergrond?

Ben je werkgever binnen de zorg en heb je behoefte aan extra hulpkrachten voor de zorg die in korte tijd verantwoord aan de slag kunnen? Óf ben je een werkgever buiten de zorg en heb je collega’s die door de huidige omstandigheden tijdelijk thuiszitten, maar die graag aan de slag willen om op korte termijn te kunnen ondersteunen in de zorg?

Wij verbinden het onderwijs met deze veranderende samenleving en visie op gezondheid. In co-creatie met de leerbedrijven leiden we deelnemers op tot medewerkers die weten waar ze mee bezig zijn en daarin professioneel en deskundig handelen.

Ik wil graag informatie over Opleiden op Maat

Wil je als individu of als werkgever een passend aanbod? Vul het aanmeldformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Informatie & kosten
De op maat scholing is gebaseerd op het modulaire onderwijs VIG en Verpleegkunde. Dit kan zowel bekostigd als onbekostigd, afhankelijk van de persoonlijke opleidingswensen.

Bekostigd onderwijs BBL

Je wil het diploma VIG of Verpleegkunde halen. Een arbeidsovereenkomst van minimaal 18 uur bij een erkende instelling is voorwaarde om aan de opleiding deel te kunnen nemen. Het  cursusgeld is per schooljaar € 606,- (tarief augustus 2020). Daarnaast dien je rekening te houden met kosten voor de aanschaf van (digitale) boeken en licenties. Deze optie is voor wie graag een volledig Crebo-diploma willen behalen en voldoen aan de Beroepspraktijkvormingsuren (BPV) van minimaal 18 uur en één lesdag in de week.

Opleiden op Maat

Onbekostigd onderwijs

Je wil via de flexibele, derde leerweg VIG óf het volgen van losse beroepsthema’s of keuzedelen een afgeronde leereenheid of schoolverklaring behalen. Een arbeidsovereenkomst bij een erkende instelling is voorwaarde om aan de opleiding deel te kunnen nemen. De kosten hiervoor bedragen €1.100,- per periode van tien weken met daarin acht of negen bijeenkomsten. Daarnaast dien je rekening te houden met kosten voor aanschaf (digitale) boeken en licenties.
Deze optie is voor wie niet kan of wil voldoen aan één lesdag in de week en 18 BPV-uren, maar wel een VIG diploma willen behalen. Of voor wie streeft naar een leereenheid of enkel één of meerdere losse beroepsthema’s of keuzedelen ter verbreding of verdieping.

Meer informatie?