Stoomopleiding Aankomend kok

Stoomopleiding Ankomend Kok

Nieuwe stoomopleiding Aankomend kok
In twaalf bijeenkomsten het erkend mbo-certificaat halen en direct inzetbaar zijn in de professionele keuken! Dat is nu mogelijk bij ons!

Je krijgt les van vakbekwame docenten en in een intensieve traject worden je alle essentiële basisvaardigheden aangeleerd. Een pracht kans voor gemotiveerde mensen met een passie voor koken. Je volgt alleen het vaktechnische gedeelte en hoeft geen vakken te volgen voor taal, rekenen, loopbaan en burgerschap. Je sluit de opleiding af met een proeve van bekwaamheid. Ervaring of een baan in de keuken is niet verplicht, wel een pré. Met het certificaat op zak kun je snel aan de slag en bedrijven kunnen op deze manier snel vakmensen in de keuken inzetten. Het is een buitenkans om het grote personeelstekort op te lossen.

We zijn zeer trots op deze nieuwe variant van opleiden in het mbo waarbij je onderdelen van een mbo-opleiding volgt en die afsluit met een erkend (!) mbo certificaat. Kijk hier even verder voor informatie over de opleiding.

Voor meer informatie mail of bel Désirée Verhagen, Bedrijfsopleidingen ROC Midden Nederland, d.verhagen@rocmn.nl of 06 30 48 17 48

1 februari 2019
  • Bedrijfsopleidingen