Nieuwe opleidingen pedicure voor volwassenen van start

Nieuwe opleidingen pedicure voor volwassenen van start

In september 2020 begint Bedrijfsopleidingen van het Beauty College in Utrecht met twee pedicure-opleidingen. De opleidingen worden in samenwerking verzorgd met Amice Opleidingscentrum.

Bewegen, gezonde voeding en ontspanning zijn belangrijk voor een gezond leven. Pedicure-behandelingen dragen bij aan de gezondheid en mobiliteit van mensen. Bij het Beauty College gaat het naast uiterlijke verzorging ook om opleidingen en behandelingen die zorgen dat mensen mobiel blijven of minder klachten ervaren, zoals voetzorgbehandelingen.

De opleiding medisch pedicure van 28 weken vindt plaats op woensdagavond en start 9 september 2020. De opleiding pedicure van 38 weken vindt plaats op zaterdagmorgen en start 12 september 2020. Met reeds behaalde certificaten zijn vrijstellingen mogelijk om de opleiding in te korten.

Foto; Bas van den Brand van Beauty College en Denise van Wassenberg van Amice ondertekenen samenwerking.

De bedrijfsopleidingen van ROC Midden Nederland vormen een onderdeel van Leven Lang Ontwikkelen. Met de pedicure en medisch pedicure opleidingen biedt ROC Midden Nederland werkenden en werkzoekenden- kansen om hun kennis en vaardigheden te (blijven) ontwikkelen. Daarmee houden ze de regie op hun loopbaan en hun leven zodat ze zich kunnen blijven ontplooien en hun eigen keuzes kunnen maken.

De pedicure opleidingen zijn in het pand van het Beauty College op de Kretadreef, een gebouw met professionele, moderne leer- en praktijkruimten. Het gebouw is goed te bereiken met openbaar vervoer en heeft gratis parkeerruimte.

Onze partner Amice Opleidingscentrum uit Barneveld is een opleidingsinstituut met 30 jaar ervaring in het vakgebied van schoonheidsverzorging, pedicure, massage en leefstijl opleidingen. Amice heeft naast de branche-erkenning van ProVoet/Bravo ook als particuliere school de erkenning door de Minister van Onderwijs, Cultuur & Wetenschappen, dus is een betrouwbare partner met gedegen docenten.

Meer weten over de nieuwe opleidingen? Kijk maar even op de website.

18 juni 2020
  • Bedrijfsopleidingen