Nieuwe accountmanager Beauty College: Jacqueline van der horst

Jacqueline ter Horst

Op 28 oktober 2019 ben ik, met een veelzijdige achtergrond, begonnen als Accountmanager Bedrijfsopleidingen bij het Beauty College. Na mijn HEAO commerciële economie heb ik drie jaar in het buitenland gewerkt als reisleidster. Daarna negen jaar in verschillende functies werkzaam geweest bij een buitenreclame-exploitant (waaronder als hoofd planning en als projectcoördinator) en twee jaar als office manager bij een ICT-bedrijf. In de tussentijd was ik moeder geworden en nam ik steeds meer taken over in het bouwbedrijf van mijn man.

Na en flink aantal jaren had ik behoefte aan nieuwe uitdagingen. Zo komt het dat ik al 18 jaar een paar uur per week sportles geef op diverse sportscholen, dat ik jaren EHBO-les heb gegeven aan groepen 8 van het basisonderwijs en dat ik sinds 2013 een eigen tekstbureautje heb.

 Mijn man heeft zijn bedrijf vorig jaar overgedaan aan een werknemer en zodoende verviel ook mijn functie. Een vriendin, werkzaam bij het VAVO, wees me op de vacature bij het Beauty College en vond dat het me op het lijf geschreven was. Ik denk dat ze gelijk heeft gehad en ben met veel plezier en enthousiasme aan de slag gegaan. Ik maak graag een afspraak met u om nader kennis te maken en samen te kijken welke mogelijkheden wij elkaar kunnen bieden.

31 mei 2020
  • Bedrijfsopleidingen