Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht

Afbeelding

  Nieuw: Leidinggevende Automotive 
11 oktober 2019
  • Bedrijfsopleidingen

  Nieuw: Leidinggevende Automotive 

Bedrijfsopleidingen ROC Midden Nederland en Innovam/WePowerPeople slaan de handen ineen. Gezamenlijk lanceren wij een geaccrediteerde mbo-4 opleiding "Leidinggeven Automotive". De Automotivebranche is dynamisch en vraagt om leidinggevenden die verantwoordelijkheid durven nemen. Voor afdelings- of vestigingsresultaat en de tevredenheid van de klanten én de medewerkers.

Afbeelding

Beeldcoaching
7 oktober 2019
  • Bedrijfsopleidingen

Start opleiding Beeldcoaching

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. In samenwerking met het werkveld heeft ROC Midden Nederland de nieuwe opleiding Beeldcoaching ontwikkeld. De opleiding gaat dit schooljaar voor het eerst van start en sluit aan op de behoefte aan oplossingsgerichte coaching van werknemers in de zorg, de kinderopvang en het onderwijs. De opleiding is bedoeld voor ervaren pedagogisch medewerkers, onderwijsassistenten, instructeurs, leerkrachten en zorgmedewerkers.

Afbeelding

Grootkeuken
27 september 2019
  • Bedrijfsopleidingen

Nieuw opleiding Grootkeuken start in november

Start nu met de opleiding Grootkeuken. Service, onderhoud, storingen oplossen en klanten helpen. Als monteur van grootkeukens ben jij van alle markten thuis. Van simpele klus tot groot en complex. Je werkt in horeca, zorginstellingen, ziekenhuizen, bejaarden- en verpleegtehuizen.