Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht

Afbeelding

Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker
25 april 2019
  • Bedrijfsopleidingen
  • ROC Midden Nederland

Bink start unieke mbo 4-opleiding tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker

Kinderopvangorganisatie Bink kinderopvang start op 25 september 2019 weer met een nieuwe, eigen mbo 4-opleiding tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. Een prachtige kans voor mensen uit de regio met passie voor kinderen om zich via een betaalde opleiding te laten (om)scholen. Én daarbij uitzicht op een baan bij een kinderdagverblijf of bso van Bink. 

Afbeelding

Horeca opleiding
23 april 2019
  • Bedrijfsopleidingen

Personeel gezocht: ROC Midden Nederland geeft antwoord

Gezocht: kok en/of bediening. Tal van briefjes hangen voor de ramen en online struikel je over de vacatures. Tot 2025 zijn er, volgens de Koninklijke Horeca Nederland, 16.000 tot 17.800 koks nodig. Dat is een flink uitdaging, want het is ontzettend moeilijk om aan voldoende goede mensen te komen. Wij spreken Désirée Verhagen van ROC Midden Nederland over dit bekende horeca-dilemma.

Afbeelding

Cedeo-erkenning en ISO-norm
29 maart 2019
  • Bedrijfsopleidingen

Cedeo erkenning en ISO-norm behaald

Cedeo-erkenning

Bedrijfsopleidingen ROC Midden Nederland levert kwaliteit. Over de afgelopen jaren scoren we met een gemiddelde van ruim 85% klanttevredenheid in het Cedeo-onderzoek. Ook nu weer hebben we de Cedeo-erkenning ontvangen.

ISO-norm 9001:2015

Dat we kwaliteit leveren wordt ook weer onderstreept door het behalen van de nieuwe ISO-norm 9001:2015. We doen het niet alleen goed op kwaliteit en klanttevredenheid, inhoud en het onderwijs, maar ook op de organisatie van het onderwijs.