Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht

Afbeelding

Informatieavond Pedicure opleidingen
7 juli 2020
  • Bedrijfsopleidingen

Informatieavond Pedicure opleidingen

Informatieavond Pedicure opleidingen
26 augustus 2020

Woensdag 26 augustus openen we van 19.00 - 21.00 uur de deuren voor iedereen die meer wilt weten over onze opleidingen Pedicure en Medisch Pedicure. Op deze avond is er voldoende tijd voor informatie, vragen en een rondleiding in onze mooie en professionele praktijkruimtes. 

Wil je meer weten over deze opleidingen? Meld je dan aan voor de informatieavond en dan zien we je graag op 26 augustus op de Kretadreef 61 in Utrecht. Je bent van harte welkom.

Afbeelding

Nieuwe opleidingen pedicure voor volwassenen van start
18 juni 2020
  • Bedrijfsopleidingen

Nieuwe opleidingen pedicure voor volwassenen van start

In september 2020 begint Bedrijfsopleidingen van het Beauty College in Utrecht met twee pedicure-opleidingen. De opleidingen worden in samenwerking verzorgd met Amice Opleidingscentrum.

Bewegen, gezonde voeding en ontspanning zijn belangrijk voor een gezond leven. Pedicure-behandelingen dragen bij aan de gezondheid en mobiliteit van mensen. Bij het Beauty College gaat het naast uiterlijke verzorging ook om opleidingen en behandelingen die zorgen dat mensen mobiel blijven of minder klachten ervaren, zoals voetzorgbehandelingen.

Afbeelding

Corona safe ondernemen in de horeca
12 juni 2020
  • Bedrijfsopleidingen

Compilatie Corona Safe Ondernemen Horeca

Zie hier de 1e compilatie van horecagelegenheden die de e-learning “#coronasafeondernemen in de horeca (HACCP)” hebben gevolgd! De opvallende groene sticker toont aan dat deze bedrijven er alles aan doen om gasten veilig WELKOM te heten en corona geen kans te geven. Met de klok mee zie je:

@deKleineBaron, @Theater de Speeldoos en @Theater De Speeldoos Baarn, Restaurant Dante te Zeist en @V.O.F. Restaur. & Lounge bar 3 Zussen Meteren.

Afbeelding

Jacqueline ter Horst
31 mei 2020
  • Bedrijfsopleidingen

Nieuwe accountmanager Beauty College: Jacqueline van der horst

Op 28 oktober 2019 ben ik, met een veelzijdige achtergrond, begonnen als Accountmanager Bedrijfsopleidingen bij het Beauty College. Na mijn HEAO commerciële economie heb ik drie jaar in het buitenland gewerkt als reisleidster. Daarna negen jaar in verschillende functies werkzaam geweest bij een buitenreclame-exploitant (waaronder als hoofd planning en als projectcoördinator) en twee jaar als office manager bij een ICT-bedrijf. In de tussentijd was ik moeder geworden en nam ik steeds meer taken over in het bouwbedrijf van mijn man.