Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht

Afbeelding

Cara Stekelenburg, Stekelenburg Glas
17 mei 2021
  • Bedrijfsopleidingen

Duurzame inzetbaarheid in de glashandel

In de glasbranche verandert er veel en normen en richtlijnen worden continu aangescherpt. Nog niet zo lang geleden werden huizen gewoon met enkel glas gebouwd. Tegenwoordig moeten twee- en drievoudig isolatieglas met isolerende gassen en extra isolerende Low-E coatings gebruikt worden om de isolatiewaarde en daarmee gepaard gaande energiebesparing te verhogen. Eenzelfde ontwikkeling is er te zien in de wet- en regelgeving rond veiligheidsbeglazing.

Afbeelding

Welzijn College en Kans 2 bundelen de krachten
24 maart 2021
  • Bedrijfsopleidingen
  • Welzijn College

Welzijn College en Kans 2 bundelen de krachten

En ontwikkelen samen nieuwe modules voor pedagogische professionals die nog beter willen worden in hun vak. Met actuele casuïstiek, ontwikkeld in nauwe samenwerking met de praktijk. Uiteraard flexibel; met een ideale blend van e-learning en (online) lessen en vanuit de ervaring van de deelnemers.  De modules worden afgerond met een officieel Mbo-certificaat.

Afbeelding

Cedeo erkenning
18 maart 2021
  • Bedrijfsopleidingen

Cedeo-erkenning weer verlengd

Ruim 90% van de ondervraagde klanten geeft een score van 4 of hoger (tevreden tot zeer tevreden)

Ook nu behalen we een zeer hoge score (ruim 90%) op kwaliteit en klanttevredenheid en is de Cedeo-erkenning weer met twee jaar verlengd. Cedeo onderzoekt tweejaarlijks de kwaliteit van de Bedrijfsopleidingen ROC Midden Nederland. Het onderzoek wordt uitgevoerd onder opdrachtgevers.

Afbeelding

verpleegkunde praktijkles
13 januari 2021
  • Bedrijfsopleidingen

Doen wat nodig is: aanbod korte scholingstrajecten

Veel organisaties worstelen in deze tijd met de vragen als: hoe speel ik met mijn organisatie in op nieuwe kansen en hoe houd ik mijn medewerkers up-to-date? Hoe behoud ik mijn medewerkers of juist hoe zorg ik dat mijn medewerkers een nieuwe uitdaging vinden?  Scholing op maat kan hierbij een instrument zijn. Hierbij is het belangrijk dat medewerkers zo effectief en efficiënt mogelijk opgeleid worden.

Afbeelding

Leven lang ontwikkelen in de zorg
7 januari 2021
  • Bedrijfsopleidingen

Leven lang ontwikkelen in de zorg

Als je het hebt over ‘een leven lang ontwikkelen’ dan bedoelen we het bijhouden van de ontwikkelingen in het vak, en nieuwe en aangepaste beroepen. Maar een leven lang ontwikkelen gaat ook over