Bedrijfsopleidingen in Horeca

Koken met passie en gastvrijheid een beleving

Elke dag opnieuw een topprestatie leveren. De handen uit de mouwen en zorgen dat je gasten kunnen genieten. Typisch horeca. De gast is tenslotte koning en zijn genieten staat voorop. Voor medewerkers in de horeca betekent dat bijblijven. Vaardigheden bijschaven en weten dat je onder alle omstandigheden je mannetje staat. Met de juiste kennis en scholing is dat geregeld.

Onze marktexperts en docenten ontwikkelen en geven opleidingen, cursussen en trainingen voor uw markt en bieden u een advies dat past bij uw bedrijf of voor u als particulier. Op die manier vertalen wij uw praktijk naar ons onderwijs en matchen we vraag aan aanbod.

Opleiden zoals u het uitkomt

De horeca heeft zijn eigen bijzondere kenmerken. Na de klassieke 'nine to five job' en in de weekenden begint voor de horeca pas het echte werk. Veel bedrijven opereren ook nog eens seizoensgebonden. Bedrijfsopleidingen van ROC Midden Nederland kent de markt en we werken alleen met echte vakspecialisten met één been in de praktijk. Daarom bieden we maatwerk en incompany bedrijfsopleidingen aan die aansluiten bij die kenmerken. Met pieken in het off-seizoen, middaglessen of hoe dat voor uw bedrijf en uw medewerkers het beste uitkomt. Dat vinden wij ook maatwerk.

Vakmensen en professionele keuken

U kiest voor een opleider die de ins en outs kent van uw vakgebied; ontwikkelingen in de markt, innovaties en nieuwe vaardigheden voor uw medewerkers. Een opleider die uw wensen, verwachtingen en behoeften begrijpt. Omdat u als geen ander weet hoe belangrijk vakkennis is en het onderwijs waarmee u deze kennis vergaart. Omdat u weet dat goed opgeleide mensen het onderscheid maken. We doen dat vanuit onze locatie in Nieuwegein in onze professionele keuken óf in uw eigen werkomgeving met bevlogen vakdocenten.

Wilt u meer weten over onze opleidingen of de mogelijkheden voor incompany trainingen neem dan contact op met  Désirée Verhagen.

Kom eens bij ons eten in ons restaurant 'Le Pont Bleu' voor een lunch of diner (wel graag reserveren: (030) 754 25 00 of e-mail: receptienewtonbaan@rocmn.nl).