Defensie opleidingen
Samenwerken aan vrede en veiligheid

Defensie

Als Defensiemedewerker heb je diverse scholingsmogelijkheden. Je kunt je specialiseren binnen je huidige functie door middel van een vervolgopleiding. Je kunt je ook laten omscholen naar een andere richting binnen Defensie. Wil je doorgroeien naar een functie in het bedrijfsleven? Ook hiervoor heb je diverse scholingsmogelijkheden.

ROC Midden Nederland is één van de leden van het Paars Partnerschap en verzorgt onder andere op verschillende Defensielocaties functiegerichte en uitstroomopleidingen voor Defensiemedewerkers en andere uniformberoepen.

Scholingsaanbod

ROC Midden Nederland biedt diverse scholingsmogelijkheden voor Defensiemedewerkers. Sommige opleidingen hebben diverse startmomenten per jaar en worden vaak op Defensielocaties aangeboden. De opleiding is flexibel ingericht. Ook kun je zelf je tempo kiezen mits je de studieduur niet overschrijdt. Zo mogelijk is in de lesstof rekening gehouden met vrijstellingen op grond van de Algemene Militaire Opleiding (AMO).

Defensieopleidingen

Aanmelden

Weet je welke opleiding bij jou past? Vraag dan via je loopbaanbegeleider of personeelsfunctionaris een intakegesprek aan. De loopbaanbegeleiders of personeelsfunctionarissen hebben de benodigde informatie en het aanmeldingsformulier voor de diverse opleidingen. Tijdens de intake schetst een inhoudsdeskundige een beeld van de opleiding en bespreekt met jou een passend traject. Na de financiële toestemming stroom je in bij het eerstvolgende startmoment. 

Defensieopleidingen

Wat zijn jouw mogelijkheden?

Ben je geïnteresseerd naar jouw scholingsmogelijkheden binnen Defensie? Neem dan contact op met je loopbaanbegeleider of personeelsfunctionaris binnen Defensie. Voor inhoudelijke informatie over de opleiding kun je contact opnemen met Michel Pauwels.

Vragen over de opleidingen?