HACCP E-learning

Corona safe ondernemen in de horeca (HACCP) #coronasafeondernemen

Wij helpen je veilig en succesvol te heropenen!

Speciaal voor jou als horeca-ondernemer hebben wij in co-creatie met Kroonenburg Advies, dé expert op het gebied van voedselveiligheid, de e-learning “Corona safe ondernemen in de horeca (HACCP)” ontwikkeld. De e-learning helpt je om op een veilige en succesvolle manier je deuren weer te openen en je klanten WELKOM te heten.

Ik heb al een inlogcode

Via onderstaande link kun je direct inloggen om de e-learning "Corona safe ondernemen in de horeca (HACCP)" te volgen.

Inlogcode(s) aanvragen

Ik heb nog geen inlogcode of wil extra inlogcodes aanvragen.

Inhoud van de e-learning “Corona safe ondernemen in de horeca (HACCP)”

De e-learning staat bomvol ideeën en voorbeelden over hoe je jouw horecagelegenheid op de meest succesvolle wijze kunt inrichten in de nieuwe 1,5 meter-economie. Ook vind je diverse tips en tricks over hoe je het beste kunt omgaan met (voedsel) veiligheid en de maatregelen rondom corona.
Zo helpen we jou je gasten een zorgeloze tijd te bezorgen met de garantie dat er alles aan gedaan is om corona geen kans te geven.

branche overstijgend

Speciale voordeursticker

Wanneer je de training succesvol hebt doorlopen, kun je een speciale voordeursticker aanvragen. Met deze sticker toon je aan dat je alle maatregelen in acht neemt om corona geen kans te geven. 

Zo kun je jouw gasten op verantwoorde wijze verwelkomen met de garantie dat je er alles aan gedaan hebt om corona geen kans te geven!

Conform HACCP Corona Safe Zone

En nu weer aan de slag!

Wij wensen je heel erg veel succes bij de heropening van je horeca-activiteiten en staan als ROC Midden Nederland altijd voor je klaar om jou als ondernemer te helpen bij het veilig en succesvol runnen van jouw horecabedrijf.

Champagne

Let op: de e-learning is géén alternatief voor een complete HACCP-training en er kunnen geen rechten aan het volgen van de e-learning worden ontleend.

Kunnen we je verder nog helpen?

Kijk voor meer informatie over wat we voor je kunnen doen op op onze website of neem contact op met Désirée Verhagen. 

Neem contact op;