Pedicure

Beauty opleidingen voor volwassenen

Is het uw passie om het mooiste uit een ander te halen? En wilt u zich hier graag in blijven ontwikkelen? Kies dan voor één van de bedrijfsopleidingen bij het Beauty College, het lesaanbod voor volwassenen.

In de schoonheidsverzorging- en kappersbranche volgen trends en ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. Dit maakt het noodzakelijk om uzelf te blijven uitdagen en ontwikkelen. Het Beauty College biedt daarom verschillende mogelijkheden voor uw professionele ontwikkeling als schoonheidsspecialist, kapper of pedicure.

Naast het huidige aanbod staan we open voor suggesties. Heeft u nog een wens of wilt u graag met ons samenwerken? Neem dan contact op met Jacqueline ter Horst.

Informatieavond Pedicure en Medisch Pedicure

Op maandagavond 13 september 2021 is er een live informatieavond over de opleidingen Pedicure en Medisch Pedicure. De avond begint om 19.30 uur op de Kretadreef 61 bij het Beauty College. Voor aanmelden of meer informatie neem even contact op met Jacqueline ter horst.

Medisch Pedicure, start september 2021

ROC Midden Nederland verzorgt de opleiding medisch pedicure in samenwerking met Amice Opleidingscentrum, een opleider met 30 jaar ervaring in het vakgebied van voet- en schoonheidsverzorging.

Subsidie van 'NL leert door' voor opleidingstrajecten (Medisch) Pedicure 

Met de subsidieregeling van ‘NL leert door’ van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid worden subsidies toegekend waarmee onderdelen van de opleidingen (medisch) pedicure kosteloos kunnen worden gevolgd.

LET OP: er is een beperkt aantal subsidieplekken.

Tegelijk met je aanmelding bij ROC MN voor de gewenste pedicure opleiding, stuur je een mail naar Jacqueline ter Horst (j.terhorst@rocmn.nl) om de aanvraag van het gewenste subsidietraject in gang te zetten. Zij zal je hiervoor diverse formulieren toesturen. 

Onderwijs aangepast aan uw wensen

We werken momenteel hard aan een gevarieerd opleidingsaanbod en daarnaast creëren we bedrijfsopleidingen op maat.

Indien u een opleiding met verdere verdieping voor uw medewerkers wenst, volledig aangepast aan de wensen en behoeften van uw bedrijf, dan verkennen wij samen met u de mogelijkheden. Zodat uw medewerkers met één been in de praktijk en één been in de theorie blijven.

Wilt u meer weten? Ik kom graag langs voor een goed gesprek. Tot ziens, Jacqueline ter Horst

Medisch pedicure

Toegepast onderwijs in moderne praktijklokalen

Het Beauty College biedt met haar moderne praktijklokalen veel ruimte voor toegepast onderwijs in een salonsetting.

Ons college is een overzichtelijke, kleine school. U krijgt les in professionele, moderne leer- en praktijkruimten en in onze eigen beautysalon op de locatie aan de Kretadreef in Utrecht.

Wilt u meer weten? Ik kom graag langs voor een goed gesprek. Tot ziens, Jacqueline ter Horst

Pedicure

Wilt u meer weten over onze opleidingen?