Pedicure

Beauty

Is het uw passie om het mooiste uit een ander te halen? En wilt u zich hier graag in blijven ontwikkelen? Kies dan voor één van de bedrijfsopleidingen bij het Beauty College, het lesaanbod voor volwassenen.

In de schoonheidsverzorging- en kappersbranche volgen trends en ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. Dit maakt het noodzakelijk om uzelf te blijven uitdagen en ontwikkelen. Het Beauty College biedt daarom verschillende mogelijkheden voor uw professionele ontwikkeling als schoonheidsspecialist, kapper of pedicure.

Naast het huidige aanbod staan we open voor suggesties. Heeft u nog een wens of wilt u graag met ons samenwerken? Neem dan contact op met Jacqueline ter Horst.

Haal het branchediploma Pedicure

Maak de volgende stap in je loopbaan en investeer in je toekomst! In de toenemende zorg groeit ook de vraag naar een goede verzorging van de voeten. Wordt jij de nieuwe professionele pedicure? De branche opleiding Pedicure heeft een flexibele instroom.

Medisch Pedicure, start september 2021

ROC Midden Nederland verzorgt de opleiding medisch pedicure in samenwerking met Amice Opleidingscentrum, een opleider met 30 jaar ervaring in het vakgebied van voet- en schoonheidsverzorging.

Onderwijs aangepast aan uw wensen

We werken momenteel hard aan een gevarieerd opleidingsaanbod en daarnaast creëren we bedrijfsopleidingen op maat.

Indien u een opleiding met verdere verdieping voor uw medewerkers wenst, volledig aangepast aan de wensen en behoeften van uw bedrijf, dan verkennen wij samen met u de mogelijkheden. Zodat uw medewerkers met één been in de praktijk en één been in de theorie blijven.

Wilt u meer weten? Ik kom graag langs voor een goed gesprek. Tot ziens, Jacqueline ter Horst

Medisch pedicure

Toegepast onderwijs in moderne praktijklokalen

Het Beauty College biedt met haar moderne praktijklokalen veel ruimte voor toegepast onderwijs in een salonsetting.

Ons college is een overzichtelijke, kleine school. U krijgt les in professionele, moderne leer- en praktijkruimten en in onze eigen beautysalon op de locatie aan de Kretadreef in Utrecht.

Wilt u meer weten? Ik kom graag langs voor een goed gesprek. Tot ziens, Jacqueline ter Horst

Pedicure

Wilt u meer weten over onze opleidingen?